Преди да записвате какво и да е , първо трябва да свалите програмата. Това можете да направите на този адрес http://www.nero.com/eng/downloads.html


1. Влезете в уеб сайта на Nero http://www.nero.com/eng/downloads.html и натиснете върху бутона Trial (пробен период) в дясно от Nero Burning ROM

2. След като сте натиснали бутона Trial , ще ви излезе тази страница, в полето под Enter your E-mail address  напишете вашия ймеил или ако нямате използвайте този от следваща картинка.  

 3. След като напишете имейла си (ако нямате можете да използвате имейла от картинката), бутона Download ще стане активен и вече ще можете да свалите програмата. Натиснете бутона Download

 4. След като сте натиснали бутона Download, ще премине на този прозорец. Свалянето на програмата трябва да почне автоматично. В случай че това не стане , можете да натиснете click here на страницата и трябва да започне свалянето. Ако отново не стане вижте следваща картинка.

 В най-горната част на уеб страницата ще се появи лента. Натиснете с десния бутона на мишката върху появилата се лента и изберете Download File... и свалянето ще започне.

 5. Когато ви се появи следния прозорец натиснете бутона Save , за да свалите програмата на компютъра си.

 6. След като сте натиснали бутона Save , ще ви се появи този прозорец, които ви подканва да изберете къде да свали програмата. В моя случай съм избрал Desktop. След като изберете къде искате да се свали програмта натиснете Save и свалянето ще започне.

 7. След като сте натиснали Save, ще се появи този прозорец, които ви показва времето за което ще се свали програмата. Изчакайте докато се свали.

 За да продължите към инсталацията натиснете тук

Make a Free Website with Yola.